Diensten

VaartBouw is een uiterst flexibel bedrijf waar je terecht kunt voor een breed scala aan diensten in de bouw. Met plezier werken wij elke dag aan de meest uiteenlopende projecten.

Bouw & onderhoud

Wij raden u aan om een ​​deel van het werk in en om uw huis uit te besteden aan een professional. Dit scheelt u tijd en zorgen en is vaak goedkoper. Als bouw- en onderhoudsbedrijf voeren wij het gehele traject uit van kozijnen, lichtstraten, aanbouw, verbouwingen tot verbouwings- en productiewerkzaamheden.

Timmerwerk

Bent u van plan om in uw kamer een mooie houten trap of inloopkast te bouwen en heeft u timmerwerk nodig, dan kan VaartBouw al uw wensen voor de omgeving in vervulling laten gaan met een professionele timmerman.

Schilderwerk

Muren schilderen en afwerken met de juiste materialen, met de juiste techniek: dat is wat VaartBouw doet. Dat doen wij met de grootste zorg om vervolgens schilderwerk van kwaliteit te leveren.

Tegelwerk

Met gediplomeerde tegelzetters en jarenlange ervaring kunnen wij elk type tegel aan. Of het nu gaat om badkamerbetegeling, toiletbetegeling of keukenbetegeling.

Stucwerk

Wilt u uw nieuwbouwwoning of bestaande renovatiewoning weer is een goede opknapbeurt gaan geven? Wij helpen graag!

Renovatie

Uw woning of (bedrijfs)pand in originele staat herstellen vraagt ​​vakmanschap. Ook hiervoor heeft VaartBouw de nodige kennis en kunde in huis. Wij voeren uw restauratieproject uit met oog voor detail.